Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Leverandører

Anders tar emot Amada bandsågblad

Gode produkter udgør fundamentt i vores forretning. I dag kan vi med stolthed præsentere en gennemtænkt blanding af værktøjer fra markedets allerstærkeste leverandører.

  SKÆREVÆRKTØJ
 Beck-logo

Tyske BECK tilbyder et omfattende program af rivaler og forsænkere. Sortimentet er bredt og dækker hele spektret. Højtydende rivaler for optimal bearbejdningstid suppleres af et gennemtænkt standardsortiment af HSS-rivaler og -forsænkere.

 DC swiss-logo

Schweiziske DC Swiss fører an i udviklingen af gevindværktøjer og udvider gradvist sit sortiment af nye produkter, der hurtigt finder plads hos industrielle virksomheder over hele verden. En professionel aktør, der kender kundernes specifikke ønsker og bruger denne viden til udvikling af nye produkter.

Gesac er specialiseret i fremstilling af kvalitetsprodukter af sintret hårdmetal og skæreværktøjer (drejning, fræsning og boring). Virksomheden er verdens største producent af hårdmetalpulver med omkring 30 % af verdensmarkedet. Virksomheden producerer førsteklasses produktionsudstyr og med meget høj kvalitetskontrol. 

hitachi-loggan

I årtier har MOLDINO Tool koncentreret sit værktøjssortiment på skimmel- og presseværktøjsindustrien og tilbyder i dag et sortiment, der dækker hele fremstillingsprocessen. Produkterne opfylder alle de hårdere krav til hurtig og omkostningseffektiv fremstilling.

Miller-logo

MILLER har i de seneste 20 år udviklet sig til en af markedets førende producenter af solide hårdmetalbor og boremaskiner med PKD-bits. Produktionen finder sted på en af Europas mest moderne produktionsfaciliteter.

 

Tyske MK Tools fremstiller solid hårdmetal- og PKD-værktøj. Specialister i applikationstilpassede værktøjer til bearbejdning i de fleste materialer, herunder ikke-jern / metaller. Der er også et standardudvalg af hm-værktøjer hovedsageligt til boring, men også fræsning programmet. MK Tools har en omfattende viden og lang erfaring med værktøjer til bilindustrien, inklusive svenske. Værktøjerne produceres i en meget moderne maskinpark, produktionsanlægget er placeret i Hauzenberg lige uden for Passau i det sydøstlige Tyskland.

silmax-logga

Italienske SILMAX er specialist i fræseværktøjer. I mere end 200 år har virksomheden udviklet et fræsningsprogram af høj kvalitet i HSS, pulverstål og hårdmetal. Silmax har et af markedets største basissortimenter, men er også dygtig til at skabe skræddersyede løsninger baseret på specifikke krav.

Israelsk VARGUS er en af verdens førende producenter af værktøjer til gevindfræsning og gevinddrejning med produkter, der markedsføres i mere end 40 lande. VARGUS produktsortiment Vardex er i dag et givet førstevalg for industrien over hele verden.

  HOLDEVÆRKTØJ
Alberti-logga 

Italienske ALBERTI er højt specialiseret i produktionen af vinkelhoveder og drevne værktøjer af meget høj kvalitet. Virksomheden arbejder konstant på at finde nye løsninger og materialer, der giver mulighed for stadig højere omdrejninger og mere stabile holdere.

German Bilz er et firma, der altid har været forbundet med innovative produkter og kvalitet. Virksomheden har i mange år været en af de førende inden for krympende teknologi og værktøjer til gevindskæring, men i dag er dette sortiment også suppleret med et bredt udvalg af standard chucks og applikations-tilpassede specielle chucks. Selskabets slogan "Always better" er Bilz´s løfte til kunden om produktudvikling og kvalitet i både præcision og service.

 NT-Tools logga

Japanske NT-TOOL er kendte over hele verden for sine kvalitetsprodukter inden for holdeværktøjer. Virksomheden har en bred vifte af præcisionspatroner af meget høj kvalitet til spænding, afrunding og afbalancering.

 rinecks logo

RINECK er et velrenommeret tysk familiefirma med speciale i produktion af holde- og skæreværktøjer. Virksomheden har i mange år fokuseret på udvikling af krympepatroner og -aggregater produceret i deres meget moderne maskinpark.

wte-loggan

Tyske WTE Präzisionstechnik er en af Europas førende producenter af holdeværktøjer. Grundig viden og omfattende udviklingsarbejde holder WTE på forkant med udviklingen, og de tilbyder omfattende program af kvalitetspatroner.

  SKÆREVÆRKTØJ
 amadas logo

AMADA Machine Tools er verdens største producent af båndsavklinger. En teknisk forgænger, der fører an udviklingen af skæreteknologi. Virksomheden betragtes som trendsætter, når det gælder produktionsløsninger til høj økonomisk effektivitet og produktivitet.

  OPSPÆNDINGSTEKNOLOGI
 gerardis logo

GERARDI SPA er en af Italiens førende producenter af opspændingssystemer med fokus på modulære systemer. Systemerne kan bruges på en bred vifte af områder og muliggør hurtige omstillinger. Alle virksomhedens produkter er fremstillet i hærdet stål og slebet med stramme tolerancer, der giver højeste kvalitet og lang levetid.

 triags logo

Schweiziske TRIAG er en af markedets førende producenter af modulære opspændingssystemer. Triag er markedsleder inden for kuber og vinkelplaner med referencesystemer i epoxygranit.