Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Organisation / kontor


Hovedsædet i Karlstad er udgangspunktet for de fleste af vores værktøjsspecialister samt ledelse, indkøb og administration. Her har vi også vores centrallager, der betjener kunder over hele Sverige, Danmark og Norge. Vi har også afdelinger i Eskilstuna, Sandviken, Värnamo og danske København som yder hurtig service til kunder i industriområder.

Forretningsfilosofien er baseret på at kunne tilbyde fagkompetence til samtlige led i vores kunders produktionskæde og tilpasse vores indsats til den enkelte situation. Vi skal derfor være i konstant beredskab til at rykke ud med den rette bemanding og kort varsel. Hver medarbejder bevæger sig over store områder på en måde, der gør at vi altid opleves som at være i nærheden. Hver indsats coaches af kundens egen kontaktperson hos Edeco.

I vores webshop kan du til enhver tid søge oplysninger og afgive bestillinger fra et sortiment på mere end 30.000 varer. Webshoppen er åben døgnet rundt alle ugens dage. Vores service fuldendes gennem et omfattende forhandlernetværk. Partnere udvælges omhyggeligt til at optimere og styrke vores egen organisation på bedst mulig vis.