Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

 

 

Som kunde vurderer du kvalitet baseret på dine egne forventninger. Det er en selvfølge. Lige så naturligt er det for os, i vores skræddersyede værktøjsløsninger, at levere præcis, hvad du vil have. Produkter på forkant i hvert af vores produktområder. Viden, nærhed og leveringsstyrke, som optimerer service- og produktionsøkonomi og får hver kunde til at føle sig vigtig. Vi vil gerne blive betragtet som den naturlige mulighed, når der skal vælges en værktøjsleverandør. Customers Choice.

PRODUKTKVALITET

Den sikreste måde til høj kvalitet er for os i valget af leverandør. Indenfor hvert af vores produktområder kan vi pege på langsigtede partnerskaber med førende producenter fra hele verden. Kendte aktører med deres egen forskning/udvikling, som vi ved lever op til alle forventninger. Edecos opgave er at forvalte produkter af høj kvalitet på en måde, der optimerer funktionen og fordelen hos kunden.

VIDEN

Viden er et nøgleord i alt, hvad vi gør. Bredden forenes i en kraftig interaktion mellem værktøjsspecialister indenfor hvert af vores seks produktområder. Vores teknikere deltager aktivt i teknologiudvikling og styrer hele industriproduktionskæden. Fra stålemnet til færdige detaljer, fra materialegenskaber til produktion og processteknik.

LEVERINGSSTYRKE

Som kunde skal du aldrig acceptere, at virksomheden bremses af at maskinerne mangler værktøjer. Vi lægger stor vægt på rutiner, der sikrer høj beredskab og leverancer på det tidspunkt, vi lover. Gennem kommunikation og omhyggelig planlægning kan vi altid holde os et skridt foran. Ved proaktive foranstaltninger forebygges nemt truende fejl og nedbrud, før de opstår. Lagerberedskabet er højt. Fra et velassorteret lager forsynes kunder i hele Sverige og dele af Norge.

TILGÆNGELIGHED

For Edeco er vejen sjældent hverken lang eller ujævn. Vi tilbyder et sammenhængende team med den rette geografiske spredning, hvor hver indsats er coachet af kundens egen kontaktperson.

Tilgængeligheden forbedres yderligere gennem vores velassorterede webshop, hvor du kan bestille fra et sortiment på mere end 30.000 varer. Webshoppen er åben døgnet rundt alle ugens dage.

Vores service fuldendes gennem et omfattende forhandlernetværk. Partnere udvælges omhyggeligt til at optimere og styrke vores egen organisation på bedst mulig vis. 

FORBEDRINGER AF KUNDENS PRODUKTIONSØKONOMI

Valget af værktøjer er ofte den afgørende forskel mellem gode og dårlige produktionsprocesser. Små detaljer på værktøjet har en dramatisk indvirkning på nøglevariabler som kvalitet, bearbejdningstid og produktionsøkonomi.

Intensive test og mange års erfaring fra vores kunders forretning giver os klare svar. Med sofistikerede, anvendelsestilpassede værktøjer og korrekte skæredata kan den samlede procesomkostning halveres. En velovervejet værktøjsinvestering giver altid meget mere tilbage.

Förbättringar av kundens produktionsekonomi