Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Januari 2019

ÅRET INDLEDES MED DET BEDSTE FRA ITALIEN

2018 har været et godt år for Edeco. Vores kunder fortsætter med at give os deres tillid og vi øger vores volumener i både Sverige og Danmark. Vi starter i 2019 lige så offensivt med kvalitetsprodukter til fantastiske priser fra italienske GERARDI. Opspændingsteknologi til priser, der giver betydelige og positive effekter på din produktionsøkonomi.

Gerardi SpA er en velkendt og anerkendt producent af opspændingssystemer. Fra deres topmoderne faciliteter i udkanten af Milano tilbyder virksomheden markedets bredeste udvalg af kuber, vinkelplan og paletter til bearbejdningscentre. Sortimentets omfatning, med en uovertruffen række former og størrelser, gør Gerardis produkter nyttige i de fleste industrielle processer.

I næsten 50 år har Gerardi - sammen med detailhandlere over hele verden - succesfuldt udviklet sit sortiment. For os hos Edeco blev de første kontakter bundet i 1984, og Gerardi var en af Edecos første leverandører. I mere end 30 år har vi sammen skabt en stærk markedsposition i den skandinaviske industri.

FLERE VERSIONER - HØJ KVALITET

Gerardis sortiment, som nu tilbydes i januar til stærkt nedsatte priser, fås i tre versioner.

Skrubfræste kuber og vinkelplan lægger op til, at kunden selv har mulighed for at færdiggøre produktet. Produkterne leveres med maskintilpasset bundplade til stabil fastgørelse til pallette/maskinplan. Grovfræste alternativer, i en række grundlæggende størrelser, er normalt tilgængelige på Gerardis varelager og kan leveres med korte leveringstider.

Sletfræste produkter er på siderne og toppen fuldt bearbejdet til en tolerance inden for +/- 0,02 mm. Kunden kan nemt tilpasse kubens sider til deres egne opspændingsløsninger. En tredje mulighed - den mest fleksible - er kuber og vinkelplan med hærdede bøsninger og helicoil gevindindsatse.

Uanset hvilket alternativ der vælges, leveres produkterne støbt i ét stykke (G30), med bundpladen tilpasset til den maskine, den er beregnet til. Fuldstøbt konstruktion sikrer stabilitet og høj kvalitet.

HØJ LEVERINGSSIKKERHED

Gerardi har for nyligt foretaget omfattende investeringer i en ny FMS-facilitet. Med tre nye maskiner og ca. 60 paletter er processerne strømlinet, mens fremstillingstiden reduceres.

Størstedelen af sortimentet er lagerført som produkter på Gerardis varelager og kan således færdiggøres og leveres på meget rimelige leveringstider. Alle produkter kontrolleres nøje af Gerardi og leveres med et målecertifikat.

For os hos Edeco er partnerskabet med Gerardi mere end stabilt. Efter næsten 35 år sammen kan vi stå inde for kvaliteten af virksomhedens produkter, men også for udvist fleksibilitet. Gerardi kan uden problemer håndtere de nødvendige justeringer af standardprodukter.

Kampagnen, der starter den 16. januar og løber til 30. april, er for os en måde at lade nye og gamle kunder teste flere af Gerardis kvalitetsprodukter. Du er også velkommen.

Har du spørgsmål om Gerardis program, er du velkommen til at kontakte mig! For produktbeskrivelser og aktuelle salgspriser, download vores kampagnebrochure her.

 

THOMAS BANGSMANN

Sales Manager
Tel: + 45 4098 1577