Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Januari 2019

SPØRG GERNE DEM, SOM TESTEDE
GESACS GHD KORTHULSBOR

I efteråret 2017 introducerede vi hos Edeco for første gang Gesacs nye korthulsbor GHD. Produkterne blev lanceret i løbet af sidste vinter i lille skala, blandt et udvalg af vores kunder. Efter lidt under et år på markedet, kan vi bare konstatere. GHD har været en succes!

Kinesiske Gesac er verdens største leverandør af hårdmetalpulver og sintret hårdmetal. Baseret på sin egen minedrift har virksomheden opbygget en højteknologisk værdikæde, der kulminerer i et højkvalitets sortiment af skærende værktøj.

Programmet vokser hurtigt og indeholder nu hårdmetalværktøjer til drejning, fræsning og boring.

For os i Edeco blev de første kontakter med Gesac taget i løbet af sommeren 2015. Kontaktpersonerne berørte oprindeligt virksomhedens vendeskærsprodukter, der hurtigt overbeviste både os og vores kunder.

GHD ER BLEVET EN SUCCES

Lige før jul 2017 præsenterede Gesac korthulsboret GHD, en række patenterede boreværktøjer med flere unikke egenskaber.Værktøjet omfatter både borekroppe og fritstående skær, begge med flere attrakt

BORKROP

• Fremstillet af højlegeret stål med nikkelbelægning som beskyttelse mod korrosion.

• Boret har indvendige kølekanaler.

• Polerede spånkanaler til forbedret spånevakuering.

• Design for høj stabilitet.

SKÆR

• Samme skær bruges i både center og periferi.

• Skærene kan vendes 4 gange.

• Patenteret skæregeometri med knoformet skæreæg for bedre stabilitet og levetid.

Både borekroppen og tilhørende skær tilbydes til meget konkurrencedygtige priser.

FULD LAGERKAPACITET - HURTIG LEVERING

Bor i nogle få dimensioner blev indledningsvis inkluderet i det udvalg, der skulle testes blandt et udvalg af vores kunder. Med resultatet i hånden kan vi bare konstatere, at resultatet har været fantastisk! Kunder gentager deres ordrer igen og igen, og de fleste af dem udvides med nye dimensioner.

Borekropperne findes i dag i længder 2XD, 3XD, 4XD og 5XD i Ø 14-51 mm. I løbet af efteråret har vi udvidet vores lager markant og alle modeller er tilgængelige til bestilling med korte leveringstider. Inden for kort tid vil selv bor med længde 8XD også være tilgængelige.
Er du interesseret i at teste GESAC GHD i dine processer? Ring til os og lad os fortælle dig mere.

THOMAS HAGGER KIRK
Technical Engineer
Tel: +45 2478 4625