Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hvis du fortsætter, betyder det, at du er enig i, at cookies bruges.

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

P50 – metoden

P50 indebærer mere end selve værktøjsudvælgelsen. For at nå målene med kortere behandlingstider, sikrere processer, lavere omkostninger og konkurrencemæssige fordele, kræves en grundig gennemgang og konfiguration af hele produktionsprocessen med fuldhjertet engagement fra begge parter. En struktureret udveksling af viden og erfaring, implementering af nyeste teknologi og udvikling af nye produktionsmetoder.

Processen gennemføres i fællesskab og følger gennemtænkte rutiner. Sammen går vi trin for trin gennem et omhyggeligt gennemført 7-trins program, fra indledende analyser af den aktuelle situation, fortolkninger og test til evaluering, konklusioner og implementering. Hvert trin er dokumenteret i præambelprotokoller og danner grundlaget for næste moment.

Vores arbejde afsluttes først, når forbedringsforanstaltningerne gennemføres, og du som kunde er tilfreds med det endelige resultat.

Metoden i 7 steg